Kokeilin kukkien pursotusta kinuskikuorrutuksen päälle.
Kinuskikuorrutuksen ohje: 
2dl kermaa
2 dl fariinisokeria
1 tl voita tai margariinia
(1 tl vaniljasokeria)
Laita aineet kattilaan, keitä miedolla lämmöllä n. 15 min.
 Kokeile kinuskin kiinteyttä pudottamalla pisara vesilasiin,
jos se jähmettyy, se on valmista. Lisää rasva.Kaada hieman
jäähtyneenä kakunpäälle.Hyydytä kinuskikuorrute kylmässä, j
onka jälkeen voi koristellareunat.Jos teet kokonaan kinuski-
kuorruksen, niin kannattaa tehdäkaksinkertainen annos.
Kuorrutusta saa olla reilusti ja sopivan paksu kerros.  
Kukat tehtiin tyllan numerolla (Wilton) 2D. Koripunokseen
käytin ( Städter)212206 tyllaa.Tähän 6:n munankakkuun tuli
reunalle kolme kierrosta punosta päällekkäin. Kukat oli kauniin
näköisiä kakussa.
 
Kostutus: 
2-3 dl sokerilientä (lämmitin vettä kattilassa, lisäsin siihen sokerin)
muutama tippa sitruunamehua
 
Täyte:
mansikkahilloa
vatkattua kermaa
boysenmarjoja