12-14 annosta

4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauh.
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl piparkakkumaustetta
Täyte: 
5 liivatelehteä
4 dl kuohukermaa
1 prk vaniljarahkaa
1 prk rahkaa
0,5 dl tomusokeria
3 rkl sitruunan tai appelsiininmehua (ananasmehu käy myös)
1 prk luumumarmeladia (käy myös mikä tahansa marmeladi tai hillo)
Kostustus:
1,5 dl vettä (tai maitoa)
2 tl vaniljasokeria
2 tl sokeria
Pinnalle
1 dl Kuohukermaa
1 pkt (250g) sokerimassaa
tomusokeria
-vaahdota munat ja sokeri
-sekoita kuivat aineet ja siivilöi ja sekoita varoen vaahtoon. Levitä pellille ja paista 225 7-8 min.
Valmista täyte:
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä 5 min. Vatkaa kerma. Lisää rahka, sokeri, ja kermavaahto keskenään. Liuota liivatteet mehuun ja valuta seos kermaseokseen sekoittaen. Täyte kovettuu, jos jätät liian kauaksi aikaa sen odottamaan.
Leikkaa torttulevystä 4 kpl ympyröitä. Ensimmäinen pieni ympyrä, kaksi isompaa ja kolmanteen ota reunapaloista lisäkettä. Vuoraa 2,5 litran vetoinen kulho kelmulla. Nosta pienin kakkulevy, kostuta ja levitä marmeladi ja sen päälle kermaseos. Toista näin ja laita 4. kakku paikoilleen ja kostusta se. Laita jääkaappiin 3-4 h tai yön yli. Kumoa kakku ja lisää kermavaahto pinnalle. Kauli sokerimassa tomusokerin avulla ohueksi. Nosta kaulimen avulla kakun päälle. Lopusta tulee koristeita, ota mieleiselläsi muotilla.Täytettä jäi minulla yli, jos olisi ollut laakeampia astia, niin sitä olisi mennyt enemmän. Laita täytettä reilusti väliin, silloin se menee kaikki. Tai tee täytettä hiukan vähemmän. Ohje on Yhteishyvästä 12/10 hiukan muunneltuna.