Grillaaminen on ihan kivaa vielä näin syksylläkin. Ulkofilettä meidän kaupasta ja tein kasvisnyyttejä folioon, niin olipa kevyt illallinen. No oli meillä lisäksi ranskanperunoita uunissa pellillä paistettuna. Nyytit sisälsivät kesäkurpitsaa, oranssia paprikaa suikaleina, parsakaalta, tomaattia, halloum-juustoa (naminami), oman pihan omenia ja Arlan lisäaineetonta tuorejuustoa Toscanaa ripaus lopuksi. Suomalaiset kasvikset ovat nyt parhimmillaan vielä, niitä kannattaa suosia ruoanlaitossa. Tänään laitettiin karjanlanpaisti uuniin ja huomenna syödää sitä perunamuusin kera. Fazerilla on muuten " kotisubwayksi " tarjolla maukkaita esipaistettuja monivilja luomupatonkeja (2 kpl) ainakin S-marketissa myytävänä. Huomenna partylite-kutsuille:)