100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Vaahdotetaan margariin ja sokeri. Lisää kananmuna ja vehnäjauhot+leivinjauhe.
Painele taikina irtopohjavuokaan, joka on voideltu ja korppujauhotettu.
Täyte: (huom, voi käyttää myös muita marjoja!)
½-1 litra raparperiä
1 dl sokeria
Sekoita nämä keskenään ja lämmitä aavistuksen verran kattilassa tai mikrossa seosta.
2 dl rahkaa
2 dl kermaviiliä
2 munaa
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 rkl perunajauhoja
loraus sitruunamehua
Sekoita täyteainekset keskenään. Levitä raparperit ensin vuokaan ja
sen päälle laita rahka-kermaviiliseos.
Paista: 175 `C n. 1 h
Kommentit