sunnuntai, 13. kesäkuu 2010
Tytär teki mummon antamalla ohjeella tämmöistä pannukakkua toscakuorrutuksella.
Ohje oli ollut Yhteishyvässä tai Pirkassa.Oikein herkullinen pannari.
Toscapannukakku
7 dl maitoa
2 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl juoksevaa rasvaa
1 tl suolaa
Toscakuorrutus
1,5 dl juoksevaa rasvaa
2 pss (100 g/kpl) mantelilastuja
1,5 dl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
6 rkl maitoa
1. Vatkaa maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Taikina saa tuvota 30 min.
2. Paista 200 asteessa n. 15--20 min, keskitasolla
3. Kuorrutus: Mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan ja kiehauta.
4. Nosta pannukakku uunista ja levitä päälle kuorrutus. Jatka paistamista vielä 15 min.
Kommentit